Performance Art

Kim Cattrall

Kim Cattrall (°1956)

Ze had een vlucht geboekt op Pan Am’s Clipper Maid of the Seas vlucht 103 van Heathrow Airport in Londen naar JFK Airport in New York City. Maar op het laatste moment veranderde ze van gedachten omdat ze vergeten was een theepot voor haar moeder te kopen bij Harrod’s warenhuis in Londen, Engeland. Het blijkt dat Pan Am Vlucht 103 het slachtoffer werd van een bomaanslag boven Lockerbie, Schotland die geen overlevenden had en velen op de grond doodde.

She was booked on the Pan Am’s Clipper Maid of the Seas Flight 103 from London’s Heathrow Airport to JFK Airport in New York City. But at the last minute, she changed her mind as she had forgotten to buy her mother a gift of a teapot from Harrod’s department store in London, England. Turns out, Pan Am Flight 103 became the victim of a bombing over Lockerbie, Scotland that had no survivors and killed many on the ground.